Bucharest Print Exchange
Feb
24
2:00 PM14:00

Bucharest Print Exchange

Acest eveniment se concetreaza pe ideea ca fiecare fotografie este conceputa sa ajunga un print, chiar daca isi incepe viata intr-un cartus de film sau pe un senzor digital. Ideea este simpla: toata lumea isi aduce propriul print si il schimba cu printul altui participant. Nu exista cerinte privind dimensiunea sau incadrarea printurilor, pot fi digitale sau analogice si pot fi printate in functie de preferinta fiecaruia. Vom afisa printurile atat pe peretii galeriei, cat si pe mesele pe care le avem la dispozitie. Incercati sa ajungeti devreme la galeria noastra, astfel incat sa putem afisa fotografiile tuturor si sa puteti alege printul in timp util.

View Event →
Moon Light: (Anti) Valentine's Day
Feb
17
6:00 PM18:00

Moon Light: (Anti) Valentine's Day

Tu ai curajul sa iti indeplinesti visurile?

Noul proiect marca ASAFF, Moon Light, isi propune sa raspunda la aceasta intrebare si sa iti ofere un impuls spre a-ti urma pasiunile. Te invitam sa ni te alaturi la evenimentele lunii februarie si sa iti descoperi talentele in cadrul atelierelor.

View Event →
Canon Romania Presesents: Tura foto alaturi de Ana Dumitru
Dec
10
2:00 PM14:00

Canon Romania Presesents: Tura foto alaturi de Ana Dumitru

Invitam posesorii de aparatura foto Canon, sambata, 9 decembrie, la o tura foto sustinuta de Ana Dumitru

La ora 14:00 va asteptam la Piata Spania Gallery Bucuresti, la un ceai cald. Ana va povesti despre cat de importanta este alegerea aparatelor si obiectivelor foto, potrivite în functie de tipurile de fotografii. De asemenea, ea va oferi o serie de tips & tricks pentru realizarea unei fotografii reusite. Sfaturile si informatiile vor fi exemplificate in cadrul unei plimbari în zona Piata Al. Lahovari – Gradina Icoanei – Piata Spaniei. 😊 🌞📸

Dupa acest workshop sigur veti avea materiale interesante cu care sa va înscrieti în concursul Obiective diferite, povesti diferite 2017. 🌎 🎒 🛫 💕

Mai multe detalii despre concurs gasiti accesand: https://www.canon.ro/differentstories/ 

View Event →
Bucharest Autumn Instameet
Oct
22
2:00 PM14:00

Bucharest Autumn Instameet

Esti pe Instagram? Faci poze prin oras? Explorezi strazi si cladiri? N-ai cum sa ratezi Instameet-ul de toamna, care se petrece asa:

• INSTAWALK | 14:00. Ne vedem în fata Bisericii Anglicane (str. Verona colt cu str. Xenopol) si mergem sa (re)descoperim o zona rezidentiala veche plina de cladiri superbe, pe la Parcul Ioanid, pe bulevardul Dacia si pana în Piata Spaniei, alaturi de Cristi Radu (raidenbucharest pe Instagram).

• ROOFTOP | 15:30. Dupa plimbare urcam pe un rooftop-surpriza, la un hub cultural in the making: Piata Spania Gallery (str. Alecu Russo 13-19). Facem poze, Stories, filmam, tot tacamul, dar mai ales socializam!

Invita ce Instagrammeri stii si hai la explorare urbana!

View Event →